telefonisch bereikbaar 0475-331841

Louise Hay een filosofie die je als een helpende hand doorheen je leven kan leiden.

- Die je inzicht geeft
- Die je helpt dieper naar binnen te durven kijken en leert vergeven
- Die je op je levenspad steunt
- En het beste met je voorheeft
- Waar je jezelf mag zijn en blijven
- Die je aanmoedigt achter jezelf te staan
- Die je leert kijken naar je verleden en hier het beste uit te halen
- Die je leert kijken naar je kwaliteiten
- Die je leert te accepteren wat je niet kunt veranderen
- Die je leert van jezelf te houden
- Zachter te worden voor jezelf
- Die je de moed geeft om door te gaan en te "vechten" voor je eigen levensgeluk
- Dat je elke gedachte kunt veranderen
- Van slachtoffer naar dirigent
- Dat positieve affirmaties krachtige hulpmiddelen zijn om een gelukkiger leven te kunnen leven ect. ect.

Ik ben zelf trainer en cursusleider en geef al meer dan 25 jaar les aan de hand van de boeken van Louise Hay.

In de jaren 1970 las ik boeken van Wayne Dyer: Niet morgen maar nu.
Manuel Smith: Als ik nee zeg voel ik me schuldig. Thomas Harris: ik ben o.k. jij bent o.k. Norman Vincent Peale: de kracht van positief denken. Thorwald Dethlefsen: de zin van ziek zijn. En nog een heleboel anderen schrijvers, filosofen, religies maar ook alles wat maar te maken had met de diepere betekenis van leven. Ook muziek hielp mij dieper naar mezelf te kijken en mee een wereld te creëren die verder reikte dan alleen dat stukje wat ik vanuit mijn opvoeding mee kreeg.
Ik groeide op in een tijd van vernieuwing, van zelfontplooiing. Ik verzetten me dan ook hevig tegen de traditionele vormen waaraan ik eigenlijk ook hoorde te voldoen. In die zin kan ik het wel begrijpen dat mijn moeder het maar allemaal niks vond waarmee ik bezig was. Maar ook al weken mijn vrienden en ik af van hoe het hoorde!!!! Wij waren zeer sociaal maar ook maatschappij vernieuwend bezig. Evengoed zetten wij ons in voor de bejaarden en kinderen in ons dorp en kwamen wij met ons jongerenkoor met teksten waarover men nog een hele tijd kon nadenken.
Ik heb geleerd in mijn leven de weg van mijn hart te volgen en wat anderen daarvan vinden daar sta ik boven. Dat was in mijn pubertijd mijn overlevingsstrategie. De mensen uit mijn dorp mochten oordelen en veroordelen. Ik wist wat ik deed, ik kon naar mezelf in de spiegel kijken. Toen ik eind jaren 80 voor het eerst het boek van Louise Hay: Je kunt je leven helen in handen kreeg was dat een enorme verademing. Zo simpel zo makkelijk te lezen en te begrijpen daar kon geen ander boek tegenop. En dat vind ik nog steeds. Voor mij is het nog altijd een lijfboek wat nooit verveelt.
Ondertussen zijn er vele boeken uitgebracht. De essentie van veel van deze boeken gaan over hetzelfde maar de kunst en de kracht van de boeken van Louise Hay zijn en blijven voor mij een verademing.
Vandaar dat ik deze boeken blijf aanbevelen aan alle mensen die zoekende zijn en ze aanmoedig ermee te blijven werken.

Wil je de cursus of training volgen, zie hiervoor de informatie op deze website.

Louise Hay
Louise Hay

Al deze prachtige boeken, luisterboeken, affirmatiekaartjes etc. zijn verkrijgbaar in de boekhandel

 

 

Nieuw: Jouw Gouden Toekomst - Louise Hay

'Ik draag dit boek op aan al die lieve mensen die al jarenlang mijn boeken lezen en aan de lezers die nog geen kennis hebben gemaakt met mij. Moge het jullie leven verrijken. Ik hoop dat jullie zullen leren om nu en in de toekomst het meeste uit jezelf te halen!' Louise Hay

Een warme douche

In dit prachtig geïllustreerde boek laat Louise Hay haar licht schijnen op onderwerpen waarmee we allemaal te maken hebben. Ze helpt ons liefdevol om hogere inzichten te krijgen en in onze kracht te gaan staan! Louise Hay is de derde best verkopende vrouwelijke auteur ter wereld en heeft talloze mensen geholpen om gelukkig(er) te worden. De opvolger van Het Sprekende Hart.

Het sprekende hart
Een schatkist vol wijsheid
In dit kleurige, vrolijk geïllustreerde boek laat Louise Hay haar liefdevolle licht schijnen op situaties waarmee we allemaal te maken hebben. We krijgen de kans om onze kwaliteiten te ontdekken en in onze kracht te gaan staan. Het is tijd om te ontwaken en te beseffen dat we veilig zijn. Het is mogelijk om het nieuwe te omarmen en (nog) gelukkiger te worden! Ben je bereid te ontvangen? Het sprekende hart tilt je op. Je wordt er blij van. Een heerlijk boek om cadeau te geven of te krijgen.

Je gedachten te hulp roepen
Een inspirerend doeboek
NB: bij dit boek wordt ook een CD/luisterboek geleverd met tekst van Louise Hay (vertaald in het Nederlands) van meer dan een uur!
Als kind leren we veel waar we later veel aan hebben, maar helaas leren we ook negatieve gedachten over onszelf die een last kunnen zijn in het verdere leven. Louise Hay helpt je om mooie nieuwe, voedende gedachten te planten in de tuin van je leven. We horen in vrede te zijn, innerlijke vreugde te ervaren, zelfvertrouwen en zelfwaardering te hebben en van onszelf te houden. Als de nieuwe gedachten geplant zijn, zullen ze uitgroeien tot prachtige bloemen die schoonheid brengen in ons leven en ons voeden en steunen. We doen dit door te affirmeren, een moeiteloze manier om mooie gedachten diep in ons onderbewustzijn te laten doordringen, waar ze hun helende werk doen.

Het vrolijke eendje
Loesje neemt de bedroefde, onzekere Pietertje de Eend mee naar de toverspiegel en leert hem om lieve dingen tegen zichzelf te zeggen, waardoor hij weer een vrolijk eendje wordt vol zelfvertrouwen. Een verhaaltje over zelfwaardering.

Het wijze miertje
In dit verhaaltje over eigenwaarde en de kracht van visualiseren, ontmoet Loesje een miertje, dat haar leert dat ieder mens in staat is om te doen wat hij/zij wil en dat het helpt om je wensen in je verbeelding voor je te zien. Het miertje leert haar een liedje, zodat ze zijn wijze les makkelijk kan onthouden.

Je kunt je leven helen
Een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren! Het levenswerk van Louise Hay, een internationale autoriteit op het gebied van persoonlijke groei, waarin al haar wijsheid is vervat. De liefde druipt van de pagina's. Onze gedachten zijn vaak de oorzaak van emotionele en lichamelijke problemen en we kunnen onze gedachten veranderen. Van jezelf houden mag en is heilzaam! Louise's liefdevolle en diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren!

Je kunt je leven helen luxe editie
Een full color, gebonden luxe-editie van het levenswerk van Louise Hay, waarin al haar wijsheid is verpakt, vol prachtige illustraties in kleur van J.P. Falquet. Het boek is een lust voor het oog. Een nieuwe leeservaring – elke pagina is een feest!

Je kunt je leven helen werkboek
Dit boek is een helend proces van zelfonderzoek. Dankzij de oefeningen kom je veel over jezelf te weten, ga je meer van jezelf houden en ben je in staat om nieuwe keuzes te maken. Onderwerpen: o.a. gezondheid, angst, seks, zelfvertrouwen, welvaart, vriendschap, verslaving, werk en intimiteit. Dit boek kan je helpen om een gelukkiger leven te gaan leiden.

Gebruik je innerlijke kracht
Louise heeft dit boek geschreven als een vervolg op haar bestseller Je kunt je leven helen. Ze verdiept haar filosofie van jezelf liefhebben en geeft manieren aan waarop je dit kunt leren en praktizeren door naar je innerlijke stem te luisteren en haar te vertrouwen, je innerlijke kind lief te hebben, je ware gevoelens te uiten, jezelf toe te staan om welvaart te ontvangen, je creativiteit te uiten en nog veel meer. Louise neemt je op een liefdevolle manier mee op de ontdekkingsreis naar je innerlijke kracht.

Heel je lichaam
Eerste hulp bij symptomen

Dit boekje is een handig naslagwerk waarin we mogelijke mentale oorzaken van ziekten en kwalen op het spoor kunnen komen. Het helpt ons om nieuwe gedachten te kiezen die bevorderlijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Komt goed! Een prachtig cadeauboekje van Louise Hay met 365 affirmaties en prachtige illustraties. 'Bedenk eens hoe je graag wilt leven en wat je wilt bereiken. Ik zal je helpen om je denken te leren sturen, zodat je positieve gedachten gaat denken die je helpen om je doelen te verwezenlijken.

Je toekomst zal nog positiever zijn, nog liefdevoller en nog welvarender. Je zult merken dat je nieuwe denkgewoontes leert terwijl je dit boek leest. Hier doe je de rest van je leven je voordeel mee!' Louise Hay

   
   
   
   
   


 

 Terug