Telefonisch bereikbaar: 0475-331841PRAKTIJK VOOR INDIVIDUELE BEHANDELINGEN

Ik werk in mijn praktijk met die therapie of een integratie, afgestemd op de energie én de hulpvraag van de cliënt. Ik put uit de volgende bronnen: Zen-shiatsu, aura-healing, handoplegging, Louise Hay, Aura-soma, voeding, yoga en de Matrix diagnosis test.

Zen Shiatsu

zie uitleg over Shiatsu


Louise Hay individuele therapie

Volgens de basisfilosofie van het boek: "je kunt je leven helen". Wanneer u telkens vastloopt in uw wijze van denken en doen is dit een geweldige training om uw leven terug in eigen handen te nemen. Ook voor mensen die willen stoppen met roken! Een must is; echte werkmotivatie om uw leven te willen veranderen.

Reading met de aura-soma flessen

Een praktische therapie die via uw persoonlijke kleurenkeuze een helende werking van lichaam-ziel en geest tot stand brengt. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie en deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijke wezen. Aura soma gebruikt alle kleuren van de regenboog. Meer dan 107 kleurencombinaties in de flessen bieden de basis voor uw eigen intuïtieve kleurkeuze. U bent u eigen heelmeester. In dit privé-consult kiest u zelf 4 flessen en wordt er uitgebreid ingegaan op de betekenis die dat voor u op dit moment van uw leven heeft. Daarnaast wordt uitgelegd hoe u uw aura het best kunt reinigen én beschermen. De flessen bevatten essentiële oliën, kruidenextracten en kristalenergieën. Door actief deze olie op de huid aan te brengen kunt u de genezende krachten ervan ervaren. Uw weg langs de regenboog kan beginnen.

Ook kinder en echtpaar consulten zijn mogelijk.

De Matrix Diagnosis Test

Met de biotenser worden alle organen en systemen van het lichaam uitgetest om zo te weten wat absolute prioriteit heeft om te energeren. Daarnaast wordt op zeer nauwkeurige wijze uitgetest welk middel het meest effectief en noodzakelijk is. Als er met de bestaande behandelingen te weinig op gang komt, is het raadzaam om te kijken of er andere belastingsvormen zijn. Te denken aan: voeding, tekorten, geopatische belasting en/of ziekmakende straling. Bij verschillende mensen in mijn praktijk heb ik hier hele goede resultaten mee bereikt.

Indien nodig adviseer ik de zuivere producten van Energetica Natura, Nutramin, Forever Living, Vita, Lamberts of Steigerwald. Ik kies hiervoor omdat deze producten gegarandeerd vrij zijn van conserveringsmiddelen, gist, gluten, lactose, suiker, synthetische geur, kleur-en smaakstoffen.

Terug